Minişler Pet Shop Safari Oyun Paketi
Minişler Pet Shop Safari Oyun Paketi
Minişler Pet Shop Safari Oyun Paketi
YENİ
  • Ürün Kodu : SUN-00524

Minişler Pet Shop Safari Oyun Paketi

Yeni ve eski Littlest Pet Shop hayranlarına merhaba! LPS'nin 7. nesli ile tanışın. Safari Oyun Paketi, 3 benzersiz bobble-head evcil hayvan, 9 sevimli aksesuar, 1 koleksiyon kartı, 1 sanal kod ve 1 koleksiyon rehberi içeriyor.

Safari Macerası: Rino (#55), Zürafa (#53) ve Maymun (#54) ile birlikte, jeep'leriyle ormanda keşfe çıkın, kumulların üstünden geçin ve yeni evcil hayvan arkadaşlarınızı keşfedin.

Yeni Evcil Hayvanlarınızı Keşfedin: LPS evcil hayvanları, bobble-head özelliğine sahip 5 cm boyutunda koleksiyon figürleridir. Koleksiyon kartınızı kullanarak her sevimli evcil hayvanın benzersiz kişiliğini, cinsini ve nadirlik seviyesini öğrenin.

Sanal Oyun Deneyimi: Koin üzerindeki kod ile sanal sürprizler açın, sanal evcil hayvanlar edinin. Paket üzerindeki QR kodunu tarayarak daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Littlest Pet Shop, topluluk ve hayal gücünü teşvik eder. Yeni evcil hayvan arkadaşlarınızı keşfederken kutunun heyecanını yaşayın. Hepsini toplayın, paylaşın ve takas yapın. LPS dünyasına hoş geldiniz!

YUKARI